Buitenkans

Van Raaijen Hoveniers informeert en inspireert u graag. Met mooie tuinen, fraaie inrichting en op deze pagina vooral met interessante aanbiedingen en leuke acties. De inhoud van deze pagina wisselt regelmatig. Staat uw BUITENKANS er niet (meer) tussen? Informeer dan telefonisch via nummer 036-54 70 288 of stuur een e-mail.

BUITENKANS #01

Deel uw GELUKSMOMENTEN in de tuin en maak kans op een Boretti terrasheater t.w.v. € 279,00

Wij zijn benieuwd naar uw geluksmomenten in de tuin. Deel een foto of omschrijving van uw favoriete tuingeluksmoment in een reactie op onze Facebook pagina of deel het per mail via info@vanraaijen.nl. U maakt dan kans op een Boretti terrasheater t.w.v. € 279,00! Op vrijdag 13 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

BUITENKANS #02

HOEZO, HEIMWEE?
gratis LA

De heer en mevrouw van Tol wonen al acht jaar in Almere met aan de achterzijde van hun woning vrij uitzicht op de Noorderplassen. Een toplocatie, maar helaas (nog) zonder een tuin die écht gelukkig maakt.

Ontwerpster Manon ziet bij haar eerste bezoek op locatie meteen de mogelijkheden.

Benieuwd naar het eindresultaat? Klik hier om het hele verhaal te lezen.  Leest u het artikel liever op papier en heeft u de LA nog niet op één van de vele leeslocaties gespot, vanaf volgende week kunt u een gratis exemplaar in onze showroom ophalen. U kunt natuurlijk ook een exemplaar per e-mail aanvragen.  Alvast veel leesplezier!

BUITENKANS #03

HOVENIERS MET AMBITIE
gratis LA

De ambitie van Van Raaijen Hoveniers? “Wij willen zoveel mogelijk tuingeluksmomenten creëren.”

Al ruim 30 jaar werkt Van Raaijen Hoveniers aan de top in tuinbeleving. In de showroom aan De Binderij De Binderij in de Almeerse Literatuurwijk vertelt Marjan van Raaijen wat nou precies de ingrediënten van een toptuin zijn. “Wij vertalen tuinwensen naar een creatief en boeiend tuinontwerp. Vervolgens kiezen we bij de aanleg voor eerlijke en duurzame materialen, zonder mee te gaan in trends en grillen.”

Lees het hele artikel op onze pagina publicaties. Leest u het artikel liever op papier? Vraag per e-mail een exemplaar van het tijdschrift LA Almere aan.

BUITENKANS #04

EEN TUIN VOL GELUKSMOMENTEN!
gratis LA

Lifestyle Almere doet verslag van de tuinrenovatie – of zeg maar rustig ‘de nieuwe aanleg’ – bij Gerard en Marjan van Raaijen, thuis in Almere. Na 15 jaar was de tuin hen ontgroeid en wilden zij meer rust en ruimte in hun tuin. Lees hoe de tuin stap voor stap een nieuwe vorm kreeg en hoe de speelhut plaats maakte voor een chillhoek voor de kleinkinderen compleet met maatwerk loungebank, draadloze speakers en wifi-versterker.

Ook toe aan een tuinrenovatie? Vraag per e-mail een exemplaar van het tijdschrift LA Almere aan voor inspiratie. Alvast veel leesplezier!

BUITENKANS #05

MAAK KANS OP PRACHTIGE  VUURSCHAAL
voor de koudere nazomerse avonden

Zoekt u inspiratie voor het betere buitenleven? Van Raaijen Hoveniers geeft een digitale nieuwsbrief uit, de BuitenBrief. Hierin delen we ruim 30 jaar ervaring met onze lezers. Meld uzelf aan voor een gratis abonnement op de BuitenBrief en maak kans op een vuurschaal voor de frissere nazomerse avonden!

BUITENKANS #06

Tuinontwerptips

Smaak is erg persoonlijk. Een tuin is dat ook. Van Raaijen Hoveniers heeft de kennis, kunde en de creativiteit in huis om uw tuin vorm te geven en te realiseren op basis van uw persoonlijke wensen. De ontwerpers van Van Raaijen gaan graag met u in gesprek.

Vraagt u alvast het gratis het boekje ‘Tuinontwerp tips’ per e-mail aan.

Wilt u op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes, acties en tips? Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Inschrijven voor de nieuwsbrief