Buitenkans

Van Raaijen Hoveniers informeert en inspireert u graag. Met mooie tuinen, fraaie inrichting en op deze pagina vooral met interessante aanbiedingen en leuke acties. De inhoud van deze pagina wisselt regelmatig. Staat uw BUITENKANS er niet (meer) tussen? Informeer dan telefonisch via nummer 036-54 70 288 of stuur een e-mail.

BUITENKANS #01

Geluk is….je eigen (winter)tuin
gratis LA

De afspraak in de showroom volgt op de eerdere kennismaking die tuinontwerpster Manon bij Caroline en Gregor thuis had, op hun schitterende plek langs de bosrand in Almere-Haven. Zij vat de tuinwensen uit het eerste gesprek nog even kort samen: “Qua stijl was de wens een wat vlottere tuin te creëren, meer van deze tijd. Onderhoudsvriendelijker ook. Met een groot terras voor de familie, maar ook een gezellig hoekje onder een overkapping. Verder een leuk tuinhuis en een dakplataan met een bankje er omheen. En fraaie sierbestrating in de vorm van tegels en grint.”

Benieuwd naar het eindresultaat? Klik hier om het hele verhaal te lezen.  Leest u het artikel liever op papier en heeft u de LA nog niet op één van de vele leeslocaties gespot, vanaf volgende week kunt u een gratis exemplaar in onze showroom ophalen. U kunt natuurlijk ook een exemplaar per e-mail aanvragen.  Alvast veel leesplezier!

BUITENKANS #02

MAAK KANS OP PRACHTIGE  VUURSCHAAL
voor de koude winterse dagen

Zoekt u inspiratie voor het betere buitenleven? Van Raaijen Hoveniers geeft een digitale nieuwsbrief uit, de BuitenBrief. Hierin delen we ruim 30 jaar ervaring met onze lezers. Meld uzelf aan voor een gratis abonnement op de BuitenBrief en maak kans op een vuurschaal om ook op winterse dagen (in de sneeuw) van de tuin te genieten!

BUITENKANS #03

Tuinontwerptips

Smaak is erg persoonlijk. Een tuin is dat ook. Van Raaijen Hoveniers heeft de kennis, kunde en de creativiteit in huis om uw tuin vorm te geven en te realiseren op basis van uw persoonlijke wensen. De ontwerpers van Van Raaijen gaan graag met u in gesprek.

Vraagt u alvast het gratis het boekje ‘Tuinontwerp tips’ per e-mail aan.

Wilt u op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes, acties en tips? Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Inschrijven voor de nieuwsbrief