Tuinontwerp: persoonlijk maatwerk

Tegenwoordig is de tuin behalve een ruimte om naar te kijken steeds vaker een ruimte om in te leven. Een plek om tot jezelf te komen, waarin je alle dagelijkse beslommeringen even kunt vergeten. Meer dan ooit is een tuin iets persoonlijks; maatwerk dus. Behalve om gazon, terras en planten gaat het bij het ontwerpen van een tuin óók om de keuze van het tuinmeubilair, het maken van een verlichtingsplan en het verwerken van een buitendouche, vuurhaard, loungehoek of kookplaats. Zo is een tuinontwerp van Van Raaijen niet alleen een ontwerp van een tuin maar zeker ook een inrichtingsplan van alle leefruimtes die zich in die tuin bevinden.

Voorbeeld van een schetsontwerp

Onze werkwijze

Een tuin weerspiegelt altijd iemands persoonlijke beleving, een eigen gevoel en identiteit. Dat betekent dat wij altijd eerst over gevoel met u praten: tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom stelt onze ontwerper veel vragen aan de hand van ‘moodboards’ en luistert vooral… Ook bekijkt zij natuurlijk de situatie ter plekke, want het is ook belangrijk dat een tuinontwerp past in de omgeving. Na een offerte op maat en uw officiële opdracht voor het tuinontwerp, gaat onze ontwerper voor u aan het werk. Vervolgens bespreekt u in de showroom het voorlopig tuinontwerp en het eventuele beplantingsplan. Daarbij gaan we dieper in op het ontwerp, de materialen en de beplanting. Het besproken voorlopig tuinontwerp werkt de ontwerper uit tot het definitief tuinontwerp. Ook dit plan is op schaal en voorzien van de materialen, verlichting en eventuele bouwwerken. Daarna kan de exacte aanbieding voor het aanleggen van uw nieuwe tuin voor u worden gemaakt.

Elk tuinontwerp van Van Raaijen krijgt zo een eigen identiteit.

Wie ontwerpt uw tuin?

Van Raaijen heeft een eigen ontwerpafdeling maar werkt ook geregeld samen met gerenommeerde tuinarchitecten uit het hele land. Van Robert Broekema heeft Van Raaijen al tal van tuinontwerpen gerealiseerd. Maar ook tuinontwerpen van onder andere Modeste Herwig, buro Mien Ruys en recentelijk Wolterinck’s Garden & Landscape kregen hun definitieve aanzien door een vakkundige uitvoering van Van Raaijen.

broekema
Tuinontwerp door Buro Robert Broekema, aangelegd door van Raaijen Hoveniers.

Zoekt u een onderscheidende tuin die helemaal aansluit op uw wensen?
Vul het “meer informatie” formulier in of neem contact met ons op: 036-5470288.

Naar het contactformulier

<-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 1 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 2 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 3 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 4 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 5 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 6 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 7 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 8 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript -->