Tuinontwerp in Almere vraagt om expertise

Zeker in en rondom Almere vraagt het maken van een tuinontwerp de nodige expertise. Zo bepalen hier zware kleigrond en een hoge grondwaterstand waar de keuze van de beplanting op valt. Daarnaast staan wind en water als vanzelfsprekend hoog op de lijst van aandachtspunten want veel tuinen in Almere grenzen namelijk direct aan het water en de polderwind is dagelijks aanwezig.

Alles draait dus om beschutting want behalve aangenaam voor planten moet een tuin in Almere natuurlijk ook aangenaam zijn voor de bewoner! Almere en omgeving kent zo zijn eigen problematiek. Het maken van een tuinontwerp in deze regio vraagt daarom kennis van het gebied. Kennis die Van Raaijen in huis heeft.

almere-beschut

Almere is bij uitstek de stad van de architectuur

Binnen architectuur valt er in Almere en omgeving veel te genieten. Geen huis is er hetzelfde. Wat dat betreft is in Almere alles mogelijk. En huizen onder architectuur vragen tuinen onder architectuur. Van Raaijen weet als geen ander hoe tuinen te ontwerpen die moeten aansluiten op spraakmakende gebouwen.

almere-architecture

Tuinen aan het water zijn kenmerkend voor Almere

Almere is een waterrijk gebied. Bij open tuinen aan het water is dat voor het maken van een tuinontwerp een belangrijk aandachtspunt. Toch moet er in elk tuinontwerp altijd, behalve aandacht voor beschutting, ook de mogelijkheid zijn om op een aangename manier contact te hebben met dat water.

Tuin aan het water

In elk tuinontwerp de juiste plant op de juiste plaats

Zware klei en de altijd aanwezige wind zijn in Almere belangrijke aandachtspunten bij het ontwerpen van een tuin. Maar het zijn zeker geen beperkingen! De juiste plant op de juiste plaats is steeds het uitgangspunt. Van Raaijen heeft de deskundigheid in huis om elk tuinontwerp om te toveren naar de tuin van uw dromen.

almere-beplanting

 

 

Benieuwd welke ideeën onze experts voor uw tuin hebben?
Vul ons contactformulier in of bel ons op: 036-54 70 288.

Naar het contactformulier

<-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 1 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 2 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 3 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 4 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 5 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 6 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 7 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript --> <-- Start of the PAGEPERSON Javascript for video: Video 8 --> <-- End of the PAGEPERSON Javascript -->