Buitenkans

Van Raaijen Hoveniers informeert en inspireert u graag. Met mooie tuinen, fraaie inrichting en op deze pagina vooral met interessante aanbiedingen en leuke acties. De inhoud van deze pagina wisselt regelmatig. Staat uw BUITENKANS er niet (meer) tussen? Informeer dan telefonisch via nummer 036-54 70 288 of stuur een e-mail.

BUITENKANS #01

Binnenkort kunt u hier ons gratis eMagazine aanvragen

Stap voor stap van ontwerp naar aanleg…
Een tuin vol geluksmomenten

 

Bron van inspiratie, tips en ideeën voor de tuin
Hoe ontdek ik wat ik wil?
Wat kost een tuin?
Wateroverlast in de tuin, wat te doen?
Wat kan (en wil) ik zelf doen?
Tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin
En nog veel meer…

BUITENKANS #02

Trends in de tijdloze tuin

Elke winter voorspellen trendwatchers de ‘mode’ voor het komende seizoen. Vaak zijn trends slechts trends. Iets dat tijdelijk in is en daarna zomaar weer helemaal uit is. Dat soort trends past Van Raaijen Hoveniers niet toe in de tuin.

Benieuwd naar vernieuwingen die wél passen binnen het tijdloze en duurzame karakter van een tuin? Klik hier om het verhaal te lezen over trends en blijvertjes in de tuin als extra woonplek. Leest u het artikel liever op papier en heeft u de LA nog niet op één van de vele leeslocaties gespot, u kunt een gratis exemplaar in onze showroom ophalen. U kunt natuurlijk ook een exemplaar per e-mail aanvragen.  Alvast veel leesplezier!

BUITENKANS #03

MAAK KANS OP PRACHTIGE  VUURSCHAAL
voor de koude voorjaarsdagen

Zoekt u inspiratie voor het betere buitenleven? Van Raaijen Hoveniers geeft een digitale nieuwsbrief uit, de BuitenBrief. Hierin delen we ruim 30 jaar ervaring met onze lezers. Meld uzelf aan voor een gratis abonnement op de BuitenBrief en maak kans op een vuurschaal om ook op koudere voorjaarsdagen van de tuin te genieten!

Wilt u op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes, acties en tips? Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Inschrijven voor de nieuwsbrief