Buitenkans

Van Raaijen Hoveniers informeert en inspireert u graag. Met mooie tuinen, fraaie inrichting en op deze pagina vooral met interessante aanbiedingen en leuke acties. De inhoud van deze pagina wisselt regelmatig. Staat uw BUITENKANS er niet (meer) tussen? Informeer dan telefonisch via nummer 036-54 70 288 of stuur een e-mail.

BUITENKANS #01

eMagazine met tips en ideeën (gratis)

In dit eMagazine delen we onze kennis en ervaring. We nemen u stap voor stap mee op weg naar uw nieuwe tuin. U leest o.a. over:

  • Checklist Tuinontwerp
  • Hoe maakt u een plattegrond?
  • Wateroverlast in de tuin, wat te doen?
  • Tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin
  • Wat kost een tuin?
  • En nog veel meer…

Heeft u na het lezen van dit eMagazine nog vragen? Stel ze gerust en vrijblijvend. Wij wensen u veel lees- en tuinplezier!

Ja, stuur mij het gratis eMagazine:

    ** De (nieuwe) AVG wetgeving verplicht ons u hierover te informeren. Ons privacy-statement bestaat uit zo weinig mogelijk juridische taal. Waar het kort gezegd op neer komt: wij hebben toegang tot gegevens (zoals uw naam en e-mailadres) en gaan daar zeer vertrouwelijk mee om. Lees hier ons volledige privacy-statement.

BUITENKANS #02

MAAK KANS OP PRACHTIGE  VUURSCHAAL

Zoekt u inspiratie voor het betere buitenleven? Van Raaijen Hoveniers geeft een digitale nieuwsbrief uit, de BuitenBrief. Hierin delen we ruim 35 jaar ervaring met onze lezers. Meld uzelf aan voor een gratis abonnement op de BuitenBrief en maak kans op een vuurschaal om ook op iets koudere winterdagen van de tuin te genieten!

Wilt u op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes, acties en tips? Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Inschrijven voor de nieuwsbrief