Buitenkans

Van Raaijen Hoveniers informeert en inspireert u graag. Met mooie tuinen, fraaie inrichting en op deze pagina vooral met interessante aanbiedingen en leuke acties. De inhoud van deze pagina wisselt regelmatig. Staat uw BUITENKANS er niet (meer) tussen? Informeer dan telefonisch via nummer 036-54 70 288 of stuur een e-mail.

BUITENKANS #01

Tips voor een vakantie in eigen tuin

Heeft u even geen zin in een lange reis, een dure vakantie of een overvloed aan toeristen? Dan is een thuisvakantie geen slecht idee. Zeker als alle ingrediënten om tot rust te komen aanwezig zijn in uw eigen tuin. We delen graag wat inspiratie waarmee u kunt genieten van uw tuin vol (zomerse) geluksmomenten!

U vindt hier inspiratie voor Het Vakantie-in-eigen-Tuin-gevoel

BUITENKANS #02

eMagazine met tips en ideeën (gratis)

In dit eMagazine delen we onze kennis en ervaring. We nemen u stap voor stap mee op weg naar uw nieuwe tuin. U leest o.a. over:

  • Checklist Tuinontwerp
  • Hoe maakt u een plattegrond?
  • Wateroverlast in de tuin, wat te doen?
  • Tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin
  • Wat kost een tuin?
  • En nog veel meer…

Heeft u na het lezen van dit eMagazine nog vragen? Stel ze gerust en vrijblijvend. Wij wensen u veel lees- en tuinplezier!

Ja, stuur mij het gratis eMagazine:

    ** De (nieuwe) AVG wetgeving verplicht ons u hierover te informeren. Ons privacy-statement bestaat uit zo weinig mogelijk juridische taal. Waar het kort gezegd op neer komt: wij hebben toegang tot gegevens (zoals uw naam en e-mailadres) en gaan daar zeer vertrouwelijk mee om. Lees hier ons volledige privacy-statement.

BUITENKANS #03

Tuinen buiten Almere – Stadstuin aan VONDELPARK

Achter veel statige gevels van Amsterdamse panden vind je de best bewaarde geheimen van de stad: schitterend aangelegde tuinen. Zo is het ook met deze stadstuin die – niet zichtbaar vanaf de straat – grenst aan het bekendste en drukst bezochte park van Amsterdam.

Benieuwd naar dit goed bewaarde geheim in hartje Amsterdam? Klik hier om het verhaal te lezen over het ontwerp en de uitdaging van de aanleg van deze tuin. Leest u het artikel liever op papier en heeft u de LA nog niet op één van de vele leeslocaties gespot, u kunt een gratis exemplaar in onze showroom ophalen. U kunt natuurlijk ook een exemplaar per e-mail aanvragen.  Alvast veel leesplezier!

BUITENKANS #04

MAAK KANS OP PRACHTIGE  VUURSCHAAL

Zoekt u inspiratie voor het betere buitenleven? Van Raaijen Hoveniers geeft een digitale nieuwsbrief uit, de BuitenBrief. Hierin delen we ruim 35 jaar ervaring met onze lezers. Meld uzelf aan voor een gratis abonnement op de BuitenBrief en maak kans op een vuurschaal om ook op iets koudere zomeravonden van de tuin te genieten!

Wilt u op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes, acties en tips? Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Inschrijven voor de nieuwsbrief