Buitenkans

Van Raaijen Hoveniers informeert en inspireert u graag. Met mooie tuinen, fraaie inrichting en op deze pagina vooral met interessante aanbiedingen en leuke acties. De inhoud van deze pagina wisselt regelmatig. Staat uw BUITENKANS er niet (meer) tussen? Informeer dan telefonisch via nummer 036-54 70 288 of stuur een e-mail.

BUITENKANS #01

Deel uw GELUKSMOMENTEN in de tuin en maak kans op een Boretti terrasheater

Wij zijn benieuwd naar uw geluksmomenten in de tuin. Omschrijf en/of fotografeer ze en stuur ze per e-mail naar info@vanraaijen.nl. U maakt dan kans op een Boretti terrasheater! Bezoek – ter inspiratie – onze vernieuwde pagina tuininspiratie.

BUITENKANS #02

KLEINE TUIN, GROOT GELUK
gratis LA

In het najaar van 2015 bespreken Nanda en Leslie hun tuinwensen – en die van hun zoons Robin (12) en Dennis (8) – met ontwerpster Manon van Dis. “Dat was zo gepiept”, vertelt Nanda. “We weten wat de beste, zonnige plekjes zijn in de tuin. Dat is het voordeel als je je tuin kent. Dan weet je waar je het liefste buiten wilt eten en waar je op een bankje tot in de avond van de zon zou kunnen genieten.” De wens was verder vooral veel groen met jaarrond sierwaarde.

Aan ontwerpster Manon de uitdaging om de wensen te vertalen in een creatief tuinontwerp.

Benieuwd naar het eindresultaat? Klik hier om het hele verhaal te lezen.  Leest u het artikel liever op papier en heeft u de LA nog niet op één van de vele leeslocaties gespot, vanaf volgende week kunt u een gratis exemplaar in onze showroom ophalen. U kunt natuurlijk ook een exemplaar per e-mail aanvragen.  Alvast veel leesplezier!

BUITENKANS #03

HOVENIERS MET AMBITIE
gratis LA

De ambitie van Van Raaijen Hoveniers? “Wij willen zoveel mogelijk tuingeluksmomenten creëren.”

Al ruim 30 jaar werkt Van Raaijen Hoveniers aan de top in tuinbeleving. In de showroom aan De Binderij De Binderij in de Almeerse Literatuurwijk vertelt Marjan van Raaijen wat nou precies de ingrediënten van een toptuin zijn. “Wij vertalen tuinwensen naar een creatief en boeiend tuinontwerp. Vervolgens kiezen we bij de aanleg voor eerlijke en duurzame materialen, zonder mee te gaan in trends en grillen.”

Lees het hele artikel op onze pagina publicaties. Leest u het artikel liever op papier? Vraag per e-mail een exemplaar van het tijdschrift LA Almere aan.

BUITENKANS #04

EEN TUIN VOL GELUKSMOMENTEN!
gratis LA

Lifestyle Almere doet verslag van de tuinrenovatie – of zeg maar rustig ‘de nieuwe aanleg’ – bij Gerard en Marjan van Raaijen, thuis in Almere. Na 15 jaar was de tuin hen ontgroeid en wilden zij meer rust en ruimte in hun tuin. Lees hoe de tuin stap voor stap een nieuwe vorm kreeg en hoe de speelhut plaats maakte voor een chillhoek voor de kleinkinderen compleet met maatwerk loungebank, draadloze speakers en wifi-versterker.

Ook toe aan een tuinrenovatie? Vraag per e-mail een exemplaar van het tijdschrift LA Almere aan voor inspiratie. Alvast veel leesplezier!

BUITENKANS #05

MAAK KANS OP PRACHTIGE  VUURSCHAAL
voor de koudere voorjaarsavonden

Zoekt u inspiratie voor het betere buitenleven? Van Raaijen Hoveniers geeft een digitale nieuwsbrief uit, de BuitenBrief. Hierin delen we ruim 30 jaar ervaring met onze lezers. Meld uzelf aan voor een gratis abonnement op de BuitenBrief en maak kans op een vuurschaal voor de frissere zomeravonden!

BUITENKANS #06

Tuinontwerptips

Smaak is erg persoonlijk. Een tuin is dat ook. Van Raaijen Hoveniers heeft de kennis, kunde en de creativiteit in huis om uw tuin vorm te geven en te realiseren op basis van uw persoonlijke wensen. De ontwerpers van Van Raaijen gaan graag met u in gesprek.

Vraagt u alvast het gratis het boekje ‘Tuinontwerp tips’ per e-mail aan.

Wilt u op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes, acties en tips? Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Inschrijven voor de nieuwsbrief