Van Raaijen Hoveniers; toegewijd en ervaren

Een goed plan slecht uitgevoerd is hetzelfde als een slecht plan. Een tuinontwerp kan nog zo mooi zijn, het komt vervolgens aan op een kundige tuinaanleg door ervaren en toegewijde mensen. Onze hoveniers zijn goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers. U heeft bij de realisatie van uw tuin één persoonlijk aanspreekpunt. Deze ‘regisseur’ onderhoudt de contacten met alle tuinspecialisten én met u. Ook na oplevering van uw tuin.

In ons team hebben onderstaande medewerkers het meeste contact met klanten:
  • Andrea, het eerste aanspreekpunt voor klanten. Zij coördineert de planning van het ontwerp- en offerteproces;
  • Manon vertaalt de wensen in een creatief tuinontwerp;
  • Gerard, vooral betrokken bij de offertefase;
  • Annelies, sterk in het calculatiewerk en de werkvoorbereiding;
  • Nanda, als dochter van de oprichters al van jongs af werkzaam bij het bedrijf;
  • Michel, hovenier en medewerker vanaf het eerste uur;
  • Matthijs, als ‘vliegende keep’ overal inzetbaar in de tuin;
  • Benno, hij zorgt na de aanleg van de tuin voor het onderhoud.

Wij werken met ruim twintig professionals al drie decennia met veel plezier aan het betere buitenleven. Dit hebben we samengevat in onze belofte: Van Raaijen, voor een tuin vol geluksmomenten.

Benieuwd wat onze klanten van ons werk vinden? Lees de ervaringen bij de diverse tuinstijlen op de pagina Tuininspiratie.

Lees hier meer over de historie van ons hoveniersbedrijf in Almere.

Bedrijfspand van Van Raaijen

Welkom in onze showroom

Vanzelfsprekend maken we graag persoonlijk kennis met u in onze showroom, een lichtvolle en rustige ruimte waar we u graag informeren. Aan grote tafels kunt u de eerste schetsen van uw tuin bespreken. Projectfoto’s van eerder gerealiseerde tuinen en stalen van mogelijk toe te passen materialen geven u daarbij een goede voorstelling van ideeën.

In de showroom vindt u ook onze met zorg samengestelde collectie tuinmeubilair; van loungehoek tot parasol en van buitenkeuken tot verlichting. Stuk voor stuk essentiële elementen voor zoveel mogelijk tuingeluksmomenten.

Wilt u een kijkje in onze showroom nemen of meer informatie over ons bedrijf? Vul het contactformulier in of bel ons op: 036 54 70 288.

Naar het contactformulier