Complete tuinaanleg

Van Raaijen Hoveniers heeft alle disciplines in huis voor een complete tuinaanleg of -renovatie voor zowel particulieren als bedrijven/instellingen. Onze kracht is het realiseren van totaalprojecten. We kunnen uw bestaande tuin aanpassen of een geheel nieuwe tuin aanleggen. Alles is afhankelijk van uw wensen.

De aanleg van een tuin kent een gefaseerde aanpak. Eerst komen onze professionals voor het grondwerk. Planten groeien immers alleen in een voedzame bodem. Verder blijft geen terras liggen zonder stevige ondergrond en is bij extreme regenval een goede drainage noodzakelijk. Na de grondwerkzaamheden komen onze stratenmakers, pure ambachtsmensen.

Tuinaanleg, stap voor stap

Naast professionals in grond- en bestratingswerkzaamheden bestaat ons team ook uit timmerlieden die schuttingen, tuinhuizen en andere bouwwerken plaatsen. De elektricien voert het verlichtingsplan uit en (last but not least!) komen onze beplantingspecialisten. Na hun werk kleurt de tuin definitief groen.

Allround professionals

U bepaalt in hoeverre u de complete tuinaanleg aan ons toevertrouwt. Wij hebben alle kennis en kunde in eigen huis om uw tuin te voorzien van groen, verharding, verlichting, erfafscheiding, enz. We kunnen ook de tuininrichting voor u verzorgen. Denkt u hierbij aan tuinmeubilair, een (zwem)vijver, een buitendouche of buitenkeuken. Wij kunnen uw tuin vanaf het allereerste plan tot in het kleinste detail in uitvoering verzorgen.

Duidelijke regie

Voor elk project is er een vast aanspreekpunt in de vorm van een regisseur die met alle specialisten én u als opdrachtgever contact onderhoudt. Deze regisseur zorgt er voor dat de verschillende fases tijdens de tuinaanleg probleemloos op elkaar zijn afgestemd. Ook na afronding van de tuin. U ziet, de tuinaanleg kunt u met een gerust hart aan ons over laten.

Wat kost een tuin?
Lees er alles over in ons nieuwe eMagazine (gratis)
Inclusief: Tips om wateroverlast in de tuin te voorkomen.

Heeft u vragen over tuinaanleg?
Vul het contactformulier in.
Even bellen kan natuurlijk ook op telefoonnummer 036 54 70 288.