Tuinonderhoud op maat

Net als uw auto heeft ook uw tuin regelmatig onderhoud nodig. Bomen en struiken verlangen snoei, beplanting vraagt om regelmatige bemesting en soms moet het terras weer eens netjes worden gelegd. Wilt u vertrouwen op de kwaliteit van periodiek tuinonderhoud, kies dan voor een van onze onderhoudsabonnementen.

Onze onderhoudsabonnementen

Wilt u vertrouwen op de kwaliteit van periodiek tuinonderhoud, kies dan voor een van onze professionele onderhoudsabonnementen. Er zijn twee mogelijkheden; een vast onderhoudspakket of onderhoud op afroep.

Bij een Vast Pakket komen we wekelijks langs, op een vaste dag. Uw tuin ligt er dan gegarandeerd altijd piekfijn bij. U hoeft alleen maar te genieten!

Bij een Controlepakket krijgt uw tuin maandelijks een vakkundige tuinbeurt. Het enige dat u tussendoor zelf aan tuinonderhoud gaat doen is het maaien van het gazon en aanvegen van het terras.

Bij het Controlepakket Plus komen we maandelijks langs voor een vakkundige onderhoudsbeurt én maaien we tussentijds het gazon zo vaak als nodig is.

Bij het Basispakket verzorgen we twee keer per jaar een grote tuinbeurt, in voor- en najaar. Daarna kunt u de tuin zelf bijhouden. Na zo’n grote tuinbeurt is uw tuin bemest met meststoffen van Ecostyle, zijn de hagen geknipt, de bomen gesnoeid, de borders opgeruimd en is de bestrating onkruidvrij gemaakt.

Heeft u geen behoefte aan een abonnement, maar wilt u wel graag een vaste hovenier inschakelen die bekend is met uw tuin en die snel kan schakelen? Kies dan voor Tuinonderhoud op afroep. Bel of mail ons als het nodig is en wij plannen de gewenste werkzaamheden op korte termijn in. Het begintarief is één dagdeel voor één medewerker.

Onze medewerkers zorgen met hun kennis en ervaring met tuinonderhoud voor blijvende tevredenheid. Geen angst voor onkundig snoeiwerk aan waardevolle beplanting dus. Met tuinonderhoud door Van Raaijen Hoveniers blijft elke tuin in topconditie!

Op de pagina Tuintechniek leest u meer over technische snufjes die we toepassen in tuinen. Onverwacht handig en veelzijdig!

Tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin?
Lees er alles over in ons nieuwe eMagazine (gratis)

Wilt u meer weten over onze onderhoudsabonnementen of over tuinonderhoud op afroep? Vul het contactformulier in of bel ons: 036 54 70 288.

Vraag meer informatie aan